Cena projektu technologicznego lokalu gastronomicznego

Profesjonalna obsługa - atrakcyjne ceny

Projekt technologii gastronomii jest wykonywany wszędzie tam gdzie będzie funkcjonowała gastronomia bez znaczenia na jej typ, czyli w restauracjach, barach, pubach, kawiarniach stołówkach, kantynach, bistrach i wielu wielu innych obiektach świadczących usługi żywieniowe. Wszystkie tego typu miejsca są związane ze ścisłą kontrolą Sanepidu. Prawidłowo i kompleksowo wykonany projekt technologiczny jest gwarancją iż uzyskanie opinii przez Sanepid nie będzie stanowiło żadnego problemu, bez czego obiekt nie mógłby rozpocząć właściwej działalności. Ktoś może powiedzieć iż nie jest wymagane zlecenie wykonania projektu technologii zewnętrznej firma, jednakże jeśli chcemy mieć pewność, że jest zrobiony dobrze, warto skorzystać z pomocy profesjonalistów co z dużym prawdopodobieństwem pozwoli uniknąć przyszłych problemów i niepotrzebnych kosztów. Cena projektu technologicznego lokalu gastronomicznego waha się i zależy przede wszystkim od metrażu lokalu, typu działalności, formy obsługi i wielu innych czynników. Cena projektu jest więc szacowana za każdym razem indywidualnie w oparciu o wiele cech danej gastronomii. Nasza firma oferuje wykonanie kompleksowego planu technologicznego każdego lokalu gastronomicznego świadczącego usługi żywieniowe. Do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie, spełniając tym samym oczekiwania stawiane nam przed klientów, co pozwala na tworzenie projektów ciekawych ale przede wszystkim funkcjonalnych i zgodnych z przepisami. Tworzone koncepcje zawsze dostosowujemy do potrzeb lokalu mając na uwadze jego funkcjonalność. Każde pomieszczenie gastronomiczne musi być zaprojektowane oddzielnie z należytą starannością, ponieważ niewłaściwy układ funkcjonalny może zaważyć na powodzeniu biznesu. Dbamy o wszystkie elementy projektu począwszy od konstrukcji dostarczanych mebli aż po pomoc klientom pod kątem zgodności z przepisami przy uzyskiwaniu pozwoleń czy odstępstw od przepisów jeżeli takowe są wymagane.

Ceny projektu technologicznego lokalu gastronomicznego są zawsze ustalane indywidualnie, ponieważ zależą od wielu czynników, począwszy od metrażu lokalu, a skończywszy na zakresie opracowania.

Projekt technologiczny lokalu gastronomicznego – cena wykonania

Ceny projektu technologicznego lokalu gastronomicznego wahają się w zależności od stopnia skomplikowania i zakresu opracowania. Im bardziej zaawansowana i skomplikowana wizja lokalu, tym droższe wykonanie projektu - ale nie zawsze. Można by pomyśleć że małe lokale to łatwizna, ale trzeba tam liczyć każdy centymetr poświęcając o wiele więcej czasu na poszukiwanie właściwych rozwiązań. Dlatego na ostateczną cenę projektu technologii składa się wiele czynników. Nasza praca polega w pierwszej kolejności na ułożeniu pomieszczeń w taki sposób, by były funkcjonalne dla każdego, dlatego tak ważne jest, by projekt był wykonany przed rozpoczęciem prac budowlanych. Kolejnym etapem jest właściwe rozplanowanie stanowisk roboczych wewnątrz ustalonego układu architektonicznego w taki sposób aby zapewnić właściwe wyposażenie każdego z miejsc pracy w danym obiekcie gastronomicznym. Docelowo dążymy do wykonania projektu technologicznego, który będzie spełniał potrzeby właściciela oraz przyszłych klientów i jego użytkowników. Nasz cel? Zadowolenie inwestora, uśmiech klientów! W zakres projektu technologicznego lokalu gastronomicznego wchodzi nie tylko koncepcja układu pomieszczeń i sprzętu, ale również szereg innych czynności i formalności. Układ technologiczny to nie tylko właściwe rozplanowanie urządzeń wewnątrz pomieszczeń, ale przede wszystkim właściwe rozplanowanie pomieszczeń wewnątrz przyjętego obszaru budynku. Kompleksowy projekt technologiczny to również wytyczne przyłączeniowe do mediów, opis technologiczny wszystkich procesów zachodzących dla danej gastronomii wraz z szeregiem ogólnych wytycznych budowlanych i organizacyjnych, a także i zestawienie sprzętowe, opinia rzeczoznawcy, a na specjalne życzenie klienta i wizualizacje 3D.

Kompleksowo wykonany projekt to również pozytywne orzeczenie wydane przez rzeczoznawcę ds. sanitarno-higienicznych, którego potwierdzeniem jest urzędowa pieczątka przybita na papierowej wersji projektu, który jest niezbędny przy końcowym odbiorze budynku przez Sanepid.

Masz pytania? Wyślij wiadomość.