Projekt restauracji

Znajdziemy pomysł na wystrój Twojej restauracji.

Marząc o otwarciu restauracji klienci często skupiają się na efekcie ostatecznym, już na początku tworzą menu mając w głowie obraz gastronomii od strony sali żywieniowej, zapominając tak naprawdę o tym co znajduje się z tyłu, a to błąd. Właściwie planowanie powinno przebiegać od zaplecza od ustalenia wielkości magazynów, ich typów, ustalenia formy produkcji i przygotowywania aż wreszcie formy obróbki termicznej i bezpośredniej dystrybucji posiłków. Aby to wszystko mogło zadziałać niezbędny jest projekt restauracji który jednoznacznie określi i zdefiniuje przyszły kształt projektowanej gastronomii.

Inne wyobrażenie o gastronomii będzie miała osoba prywatna inwestująca w restaurację wszystkie oszczędności a inne inwestor dla którego to kolejny biznes a jeszcze inne prawdziwy pasjonat kulinarny, dla którego restauracja jest spełnieniem najskrytszych marzeń. Chcąc zadbać o bezpieczeństwo i higienę pracy w nowym obiekcie gastronomicznym warto skorzystać z pomocy profesjonalnego biura projektowego które zajmie się wykonywaniem projektu restauracji, wykorzystując swoją wiedzę, umiejętności i doświadczenie.

Wyspecjalizowani projektanci opracują plan i projekt restauracji dopasowany do indywidualnych potrzeb. Zadbają o to by restauracja była zgodna z wymaganiami zarówno klienta, jak i Sanepidu. Brak zgodności z przepisami Sanepid może doprowadzić do wydania negatywnej opinii przy odbiorze, a co za tym idzie brak zezwolenia na rozpoczęcie działalności. Taka sytuacja nie będzie miała nigdy miejsca jeżeli wykonanie projektu restauracji zlecimy profesjonalistom.

Projekt restauracji dla Ciebie!

Skorzystanie z usług biura projektowego zajmującej się tworzeniem projektów technologicznych restauracji zaoszczędzi nasz czas, koszty, problemy. Biura projektowe zatrudniają specjalistów - technologów, którzy znają się na wykonywaniu swojej pracy. W związku z tym, że projekt restauracji to nie tylko umiejscowienie pomieszczeń i mebli skorzystanie z pomocy profesjonalisty pomoże uniknąć wielu problemów które mogłyby pojawić się w trakcie realizacji bez pomocy ze strony wykwalifikowanego projektanta. Projektant specjalista opracuje projekt zgodny z obowiązującym systemem HACCP, zaaranżuje w sposób funkcjonalny pomieszczenia z uwzględnieniem przepisów sanitarnych oraz BHP. A także zadba o właściwe umiejscowienie wyposażenia technologicznego i mediów.

Klienci cenią wykonywanie funkcjonalnych projektów restauracji, które są dopasowane do ich indywidualnych potrzeb. Projektant zadba o to aby klient uczestniczył czynnie w procesie tworzenia koncepcji tak aby była zgodna z jego oczekiwaniem, konsultując każdą zmianę. Właściwe biuro projektowe postara się aby zaproponowane w projekcie rozwiązania były funkcjonalne, zgodne z obowiązującymi przepisami i przede wszystkim kreatywne.

Jako biuro projektowe zajmujące się profesjonalnym technologicznym wykonywaniem projektów restauracji możemy zapewnić naszym klientom najwyższy poziom usług w bardzo korzystnej cenie uzależnionej m.in. od metrażu projektowanej powierzchni i typu danej gastronomii. Zajmujemy się projektowaniem gastronomii wszelkiego typu: kuchni hotelowych, kantyn pracowniczych, barów, kawiarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi, pensjonatów, domów pomocy społecznej, kuchni w szkołach, żłobkach , w zakładów produkcyjnych i wszelkich innych obiektach świadczących usługi żywieniowe. Gwarantujemy szybkość usługi oraz pomoc w załatwieniu wszystkich formalności związanych z otwarciem gastronomii.

Masz pytania? Wyślij wiadomość.