Projekt technologiczny baru gastronomicznego

Projekt technologiczny baru gastronomicznego

Nasza dziedzina to wykonywanie profesjonalnych i kompleksowych projektów technologicznych i jesteśmy w tym fachowcami. Wykonujemy projekty na zlecenie instytucji państwowych np. domów pomocy społecznej, kuchni w przedszkolach i szkołach, kuchni w szpitalach, a także i prywatnych przedsiębiorców i inwestorów w zakresie kuchni restauracyjnych, barów, kantyn pracowniczych, pizzerii oraz wielu innych. Wszystkie tworzone przez nas projekty technologiczne są odpowiednie zorganizowane i dopasowane do indywidualnych potrzeb klienta. Z nami projekt małego baru gastronomicznego lub dużej restauracji przebiegnie szybko i sprawnie. Znamy się na tym!szym poziomie.

Kompleksowe projekty barów

W zakres naszych obowiązków wchodzi zarówno przygotowanie projektu baru, jak i wszelkie formalności związane z projektem technologicznym lokalu gastronomicznego. Wszystko odbywa zgodnie z przepisami prawa, przepisami BHP, w oparciu o rzeczywiste potrzeby inwestora a także i przede wszystkim zgodnie z przepisami higienicznymi co pozwala na pozytywnie opiniowane przez SANEPID. Projekt tworzymy pozostając w ścisłym kontakcie z klientem. Wsłuchujemy się w jego potrzeby, tak by stworzyć idealny projekt małego baru gastronomicznego czy też kuchni hotelowej. Nasi klienci mają zagwarantowane, że obsługa będzie realizowana uczciwie i rzetelnie.

Projekty małego baru gastronomicznego

Korzystając z usług naszej firmy mają Państwo możliwość zrealizowania projektu baru małego jak i dużego. Każde pomieszczenie gastronomiczne wymaga przemyślenia i aranżacji, która będzie nie tylko estetyczna i zgodna z wymaganiami Sanepidu, ale przede wszystkim będzie funkcjonalna dla obsługi i klientów. Niewielki błąd na poziomie projektu może spowodować opóźnienie w jego realizacji lub doprowadzić do kosztów wynikających z przygotowanych czy modernizowanych pomieszczeń. Projekt małego baru gastronomicznego jest równie wymagający, jak projekty barów dużych na większych przestrzeniach. Mały metraż ma ograniczenia, które w przypadku sprzętu gastronomicznego stanowią istotną barierę. Na szczęście nie boimy się wyzwań, dlatego każdy projekt wykonamy równie profesjonalnie! Projekt baru? Proszę bardzo - nic prostszego!

Profesjonalnie wykonany projekt baru gastronomicznego

Projekt technologiczny baru gastronomicznego powinien być wykonany przed rozpoczęciem remontu, w ścisłej współpracy z architektem i projektem aranżacyjnym. Takie działanie pozwoli uniknąć ewentualnych komplikacji i sprawi że bar swoim wyglądem będzie zadowalał i spełniał zakładane wymogi stylizacyjne ale również i funkcjonalne. Ważne by ekipa budowlana wiedziała, gdzie powinny stać odpowiednie meble i urządzenia oraz gdzie najlepiej umiejscowić przyłącza aby instalacja nie wadziła konstrukcji dostarczanych elementów.

Masz pytania? Wyślij wiadomość.